Meditatii prin Messenger

Pentru a-şi suplini venitul diminuat cu 25% un profesor din Iaşi oferă meditaţii online pentru copii de diferite clase la mai multe materii cu 35 de lei pe şedinţă.

Potrivit Ieşeanul, la rubrica “Meditaţii” dintr-un ziar de anunţuri local, cadrul didactic, care a preferat să rămână anonim, spune că oferă meditaţii pe Messenger la următoarele materii: matematică, fizică, chimie, engleză, franceză şi economie.

“Preţul unei şedinţe este de 35 de lei. Eu merg pe încredere şi îmi puteţi plăti după cele două ore. Banii se pun doar la bancă după ce vă trimit pe mail extrasul cu contul în care să-i viraţi”, a spus acesta.

Am fost curioşi să aflăm cum s-ar desfăşura de exemplu două ore de meditaţii la matematică: “Este foarte uşor. Pot să-i scanez copilului câteva pagini din culegeri de matematică, ca apoi el să le rezolve. Putem folosi webcamul şi să vorbim ca şi cum am fi faţă în faţă. Elevul, preşcolarul sau chiar studentul îmi va arăta rezolvarea şi rezultatele obţinute”, a subliniat cadrul didactic.

Rămâne de văzut cum va impozita guvernul Boc sumele încasate.

sursa: Ieşeanul

What Next?

Related Articles