Locuri de munca in Germania

Cei interesaţi de locuri de muncă în Germania, pot afla că Firma de recrutare Burghold & Associates (potrivit Realitatea net) caută cel puţin 50 de asistente medicale sau infirmiere din România.

 

Acestea ar urma să lucreze într-un sanatoriu pentru persoane vârstnice din orasul Dusseldorf (Renania de Nord- Westfalia).

Salariile oferite sunt de 1.300 euro net pe lună pentru asistente medicale şi 1.100 euro pentru infirmiere. Se cere experienţă de minim 3 ani în domeniul medical.

Oferte semnificative din punct de vedere numeric sunt şi pentru muncitori calificaţi în domeniul măcelăriei. Agenţiile plasare a forţei de muncă în străinătate caută măcelari, tranşatori, sau şefi de bandă ambalare pentru linii de tăiere porc. Joburile sunt pentru producţie industrială şi sunt plătite cu salarii între 1.300 şi 1.500 euro pe lună, în funcţie de experienţă. Angajatorul german asigură transportul şi cazare.

Compania de consultanţă Arcane caută 6 specialişti IT buni cunoscători în domeniul administrării windows server 2003-2008 pentru a administra reţeaua unei companii germane. Ofertele salriale sunt confidenţiale. Aplicanţii trebuie să vorbească foarte bine limba engleză, să aibă cunoştinţe solide SQL server şi experienţă.

Muncitorii românii mai au oferte şi de sudori în Frankfurt, pe salarii de 1.800-2.000 euro, de fierari betonişti în Stuttgart, cu oferte de 1.400 euro sau de ospătari cu 1.000 euro lunar.

Germania nu are reglementat un salariu minim la nivel naţional, dar există anumite restricţii la nivel de ramură de activitate. Primul sector care a adoptat un salariu minim au fost construcţiile.

Acesta este de 7,50 euro brut pe oră (aprox. 1.200 euro pe lună).

 

 

Sursa: Realitatea net

What Next?

Related Articles