La mulţi ani, tuturor celor ce simt româneşte!

România. foto mediamax1 Decembrie, Ziua Marii Uniri, Ziua României, Ziua românilor de pretutindeni! Fie că sunt plecaţi la muncă “în ţări străine”, în speranţa unei zile “de mâine” mai bune, prin Spania, în Italia sau Irlanda, fie că sunt în Statele Unite ale Americii sau Canada, am speranţa că românii simt – în această zi –  mai mult ca niciodată, că  sunt ROMÂNI!

Într-un moment în care cuvinte ca “patrie”, “patriotism” au căzut în desuet, să încercăm, măcar pentru o zi, să fim patrioţi, să fim mândri că aparţinem acestei naţii, să fim bucuroşi că simţim româneşte!

Să trecem, pentru o zi, peste toate mizeriile şi răutăţile ce ni se fac în mod voit sau, poate, “din greşeală” de către unii ajunşi vremelnic în funcţii care azi- sunt-şi-mâine-nu, şi să fim optimişti!

Trăiască România! Trăiască românii de pretutindeni, care au România în suflet şi în gând!

LA MULŢI ANI, ROMÂNIA! LA MULŢI ANI, ROMÂNI!

 

S.B.

What Next?

Related Articles

One Response to "La mulţi ani, tuturor celor ce simt româneşte!"

  1. Agentia de Publicitate Metropolitan Maxpress Adv va ofera posibilitatea publicarii anunturi ziare Harghita.
    Piata de la A la Z anunturi, Piata de la A la Z mica publicitate, anunturi auto Piata de la A la Z, Piata de la A la Z anunturi online.
    Deasemenea puteti publicare anunturi Informatia Hargitei, Informatia de Hargita, anunturi Informatia Hargitei, Anunturi ziarul Informatia Hargitei
    Hargita nepe anunturi, Hargita nepe mica publicitate, Hargita nepe anunturi mica Publicitate.
    Hargita nepe centru Anunturi 0768.44.11.33, 0721.08.08.10