Joburi pentru studenti in an terminal si pentru absolventi

Companiile recrutează în această perioadă, pentru internship, studenţi de la ISE/ASE, Automatică, Cibernetică, Mecanică, sau de la Facultatea de Comunicare. Stagiile durează trei luni de zile, în medie, sunt plătite în majoritatea cazurilor, şi se desfăşoară full-time (opt ore pe zi).

La finalul stagiului tinerii au şanse mari să rămână angajaţi în companie! Astfel, Coca-Cola recrutează un intern la departamentul de mecanică.

Absolventul sau studentul în an terminal la Facultatea de Mecanică, vorbitor de limba engleză, este eligibil pentu acest job. Jobul presupune participarea la efectuarea lucrărilor de întreţinere preventivă şi de reparaţii pentru liniile de îmbuteliere şi instalaţii, alături de supervizorul de întreţinere şi participarea la pregătirea fiecărei lucrări de întreţinere şi de reparaţie, asigurând baza materială (piese de schimb, materiale) şi documentaţia tehnică necesară.

P&G oferă un loc de internship la departamentul de Supply Network Operations.

Siemens caută un junior financial controller la Timişoara.

Webfusion România caută un dezvoltator Perl. Subsidiara româna a firmei de software londoneze angajeaza trei studenţi cu rezultate academice foarte bune, cu experienţă în programare, şi, preferabil cu cunostinţe HTML/DHTML/CSS/JavaScript. Postul este în Iaşi.

Pentalog High Tech caută un programator junior Java/ J2EE.Subsidiara de la Braşov a grupului Pentalog recrutează un programator. Candidatul ideal trebuie să fie în ultimul an la Facultatea de Informatică, Calculatoare, Automatică, Cibernetică sau Matematică, dar sunt acceptaţi şi absolvenţi

ai acestor facultăţi. Mai trebuie să aibă cunoştinte OOP, experienţă în Java/J2EE, cunoştinţe de Oracle, SQL Server, MySQL si de servere de aplicatii: Boss Application Server. De asemenea, e imperativ să vorbească fluent engleza sau franceza.

Continental Corporation caută un intern pentru depatamentul financiar.

Divizia ContiTech a grupului Continental Corporation recrutează un student în an terminal la departamentul financiar al companiei.
Internul va lucra lal Nadab şi va oferi suport celor din departamentul financiar al firmei. Daca esti student la o facultate din cadrul ISE/ASE, vorbesti fluent limba engleza si stii sa lucrezi în Office, atunci esti eligibil pentru aceasta pozitie. E preferabil să ai si experienta în domeniul financiar. Compania asigură gratuit transportul pe ruta Arad-Nadab.

Schiere Simiuc & Partners caută un intern pentru departamentul de marketing.

Compania de consultanţă româno-olandeză recrutează un intern. Postul este în Capitală. Dacă eşti student la o facultate cu profil economic, cu focus pe marketing preferabil, vorbeşti fluent limba engleza şi ştii să operezi în Office, atunci eşti eligibil pentru acest post. 

Sursa: Money.ro

 

What Next?

Related Articles