Internet Start – serviciu net gratuit pentru clientii UPC

UPC Romania, compania de comunicaţii prin cablu, lansează Internet Start – un serviciu gratuit pentru abonaţii săi de televiziune şi telefonie.
Internet Start este un serviciu de care pot beneficia gratuit clienţii UPC pentru a-şi completa pachetele de servicii de televiziune (analog – pentru abonamentele de minim 20 de lei plus TVA – şi digital) şi/sau pe cele de telefonie.


Cu Internet Start – un pachet cu viteză de până la 256 Kbps la download si 64 Kbps la upload – abonaţii UPC vor avea la dispozitie email şi browsing gratuit. Taxa de administrare a serviciului pentru toată durata contractului este de 40 de lei (fără TVA) şi se plăteşte o singură dată la activarea serviciului.

Internet Start este disponibil numai în zonele cu acoperire la Internet de la UPC şi este oferit în aceleaşi condiţii de preţ şi noilor abonaţi la serviciile de televiziune şi telefonie de la UPC.

In primul semestru din acest an, UPC a inregistrat venituri de 61 milioane euro, mai puţin cu 19% faţă de perioada similară a anului trecut.

 

 

Sursa Wall Street

What Next?

Related Articles