Iluminatul ornamental-decorativ va functiona incepand din 6 decembrie până in 10 ianuarie 2008.

Au fost puse in functiune ghirlandele, figurinele, şirurile luminoase, perdelele luminoase, turturii luminosi si alte elemente luminoase decorativ-ornamentale din zona centrala, urmand ca in zilele urmatoare sa fie finalizat intreg orasul, inclusiv cartierele clujene.

Primaria a inceput împodobirea brazilor, străzilor, pieţelor si parcurilor din zona centrală (inclusiv în zona din jurul lacului din parcul Simion Bărnuţiu) şi va continua sa impodobeasca si cartierele municipiului Cluj-Napoca – Piata Avram Iancu, Piata Lucian Blaga, Piata Garii, Piata Cipariu, Azilul de batrani (B-dul 21 Decembrie 1989), Marasti (sensul giratoriu), Piata 14 Iulie.

Unele zone si o parte din brazii din municipiul Cluj-Napoca vor fi impodobiti de firme. Brazii vor fi impodobiti de firme in Piata Unirii, Zorilor (zona Perla), zona verde de pe strada Miraslau (zona Fortuna), Parcul Calvaria, zona verde de pe strada Primaverii, Piata Avram Iancu, Piata Marasti, (aleea Bibliotecii), B-dul Eroilor si Parcul Stadion. Tot cu sprijinul firmelor au fost amenajate si alte zone din oras – Parcul Caragiale, locul de joaca de pe strada Pasteur nr. 38-40, Piata Mihai Viteazu, Biserica Sfantu Petru, Parcul Kovari, strada Locomotivei, Parcul Stefan cel Mare.

Banii au fost alocati de la bugetul local pentru repararea vechilor elemente ornamental-decorative si montarea si achizitionarea unor elemente decorative noi.

Serviciul de iluminat ornamental festiv din municipiul Cluj-Napoca a fost concesionat pe o perioada de 5 ani firmei S.C. Elba S.A. Timişoara. Valoarea estimată a lucrărilor pentru cei 5 ani de contract este de 5.000.000 lei fără TVA.

sursa: CLUJ4ALL

What Next?

Recent Articles