Iliescu: PSD poate gasi platforme comune cu PNL

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, luni, ca PSD poate gasi platforme comune cu PNL, in timp ce PDL este un partid fara identitate, caracterizat doar de demagogie populista.


Iliescu a spus că, dincolo de deosebirile esenţiale doctrinare între PSD şi PNL, legate de viziunea asupra raportului stat-piaţă, public-privat, cele două partide pot găsi şi platforme comune.

El a apreciat că, începând cu alegerile locale din iunie, terminând cu cele prezidenţiale din 2009, confruntarea politică se va da între trei partide: PSD, PNL şi PDL.

“Mai grav este cu PDL, care a pierdut fizionomia de partid, schimbându-şi culoarea politică peste noapte fără nicio remuşcare. (…) Care este crezul lor? În ce valori cred ei? (…) Demagogia populistă este tot ceea ce caracterizează acest partid, nimic altceva. Iar Traian Băsescu este principalul factor perturbator, ca un Don Quijote cu Rosinanta sa care este PDL şi se luptă cu morile de vânt şi din ţară şi din afara ei”, a afirmat preşedintele de onoare al PSD.

El a apreciat că social-democraţii trebuie să dea, la alegerile locale, semnalul schimbării radicale şi al revenirii la normalitate, care ar consta, în opinia sa, în reluarea guvernării PSD.

sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles