HotNews a umilit departamentul de comunicare al Ministerului Economiei

Cu surle şi trâmbiţe, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri a iniţiat, la nivel naţional, sub sloganul “Cumpără româneşte!”, un program de relansare a producţiei interne.

Printr-o prezentare a programului se arată că deja au fost finalizate câteva acţiuni, una fiind rezervarea domeniilor web: www.cumpararomaneste.ro şi www.produs-romanesc.ro.

HotNews.ro a verificat dacă cele două domenii au fost într-adevar rezervate de Ministerul Economiei, constatand că al doilea, respectiv www.produs-romanesc.ro, nu era rezervat. În aceste condiţii, HotNews.ro a rezervat domeniul pentru a demonstra incapacitatea instituţiei de a-şi coordona comunicarea publică cu acţiunile propriu-zise. HotNews.ro anunţă că va ceda gratuit Ministerului Economiei acest domeniu.

În vederea implementării programului, a fost aprobat proiectul “Elaborarea, implementarea şi coordonarea politicii publice privind relansarea producţiei interne în România”, finanţat din fonduri europene, valoarea acestuia fiind de 5,2 milioane lei.

Potrivit proiectului, vor fi făcute seminarii, va fi realizat un portal şi va fi înfiinţată o revistă periodică.

Ministerul Economiei susţine că proiectul este o componentă importantă a programului naţional anti-criză.

sursa: HotNews

What Next?

Related Articles