Hezbollah: “pentru eradicarea terorismului e nevoie de solidaritate publică”

Hezbolla Flag. foto wikipedia

Hezbolla Flag. foto wikipedia

Un reprezentant al Hezbollah-ului a declarat că acţiunile teroriste de luni, 04 iulie 2016, au demonstrat că, pentru eliminarea terorismului este nevoie de o abordare diferită, bazată pe solidaritate publică şi politică.
Lansând o declaraţie marţi, 5 iulie 2016, Hezbollah a condamnat cu fermitate exploziile teroriste care au zguduit trei oraşe din Arabia Saudită, incluzând explozia care a avut loc lângă Moscheea Sfântului Profet din Medina.

Hezbollah afirma totodată că, prin acele crime comise în Arabia Saudită, care reprezintă o continuare a unei serii de atentate din alte părţi ale lumii, incluzând Turcia, Irak, Bangladesh şi Liban, teroriştii dovedesc că nu sunt înrudiţi cu naţiunile islamice sau cu religia Islamului.

Declaraţia cere organizaţiilor regionale şi internaţionale care oferă sprijin financiar, militar, mass-media şi politic, să îşi reconsidere opiniile şi poziţiile referitoare la terorism, în contextul în care o parte din cei care sprijineau grupările din regiune au devenit la rândul lor victime.

Sursa: www.irna.ir

Oiaga Emanuel-Ovidiu

What Next?

Related Articles