Guvernul criticat de propriii parlamentari. Sulfina Barbu ne spune ceea ce stia o Romanie intreaga

Într-un exerciţiu prost regizat de democraţie, deputatul PDL Sulfina Barbu critică Guvernul, într-o declaraţie citată de RFI România, pentru modul în care gestionează comunicarea cu grupurile parlamentare, inclusiv cu cel democrat-liberal, afirmând că, de multe ori, deputaţii şi senatorii PDL află din presă despre măsurile luate de Cabinet.

“Este o realitate, un lucru pe care nu l-am ascuns, că din păcate, Guvernul nu comunică grupurilor parlamentare ceea ce şi-a propus să facă şi de multe ori, noi, parlamentarii Partidului Democrat Liberal, aflăm din presă despre măsurile Guvernului. Este o realitate şi este un lucru la care trebuie să răspundă Guvernul, dar nu doar prin a recunoaşte că aşa se întâmplă, ci şi prin stabilirea unui mecanism prin care Parlamentul să fie informat corect despre măsurile pe care Guvernul şi le asumă, urmează să le ia şi cred că este corect să le aflăm înainte şi nu din presă”, a Barbu, citată de RFI România.

Parlamentarul democrat-liberal susţine că Guvernul ar trebui să acţioneze în aşa fel încât populaţia să vadă că această criză “nu produce câştigători şi sacrificaţi”.

“Românii au nevoie să vadă că această criză nu produce câştigători şi sacrificaţi. Toţi suntem afectaţi de criză şi toţi trebuie să punem umărul, să depăşim acest moment, pe care nu ni l-am dorit, dar pe care îl trăim. Aceste reduceri de venituri nu trebuie să ocolească pe nimeni şi aştept de la colegii mei să prezinte aceste măsuri cu echitate şi de sus până jos”, a spus Sulfina Barbu.

Întrebările care se pun sunt: dacă guvernul nu cumva află de anumite măsuri pe care trebuie să le adopte tot din mass media şi oare unde se “fabrică” aceste măsuri.

sursa: MEDIAFAX

 

What Next?

Related Articles