Future Hosting Conference – prima conferinta de hosting din Romania

La Cluj-Napoca se defăşoară, vineri 29 mai, prima ediţie a “Future Hosting Conference”.

Potrivit domnului Horia Vasiliu, CEO Webfactor, Iniţiator al FutureHosting 2009 acest eveniment dedicat webhostingului din România, era necesar pentru a risipi orice îndoială că “noi ca şi industrie suntem adevăraţi competitori pe piaţa Europeană”.

 

FutureHosting 2009 se doreşte a fi primul eveniment de business networking din industria de webhosting organizat în România.

Urmând îndeaproape modelul de succes al celei mai mari conferinţe de webhosting din Europa, WebhostingDay, se doreşte ca prin organizarea conferinţei să se faciliteze interacţiunea între companiile de hosting şi a partenerilor strategici.

Sccopul declarat al FutureHosting 2009 este crearea unei coeziuni puternice a pieţei, crearea unui cadru concurenţial şi avantgardist pentru dezvoltarea industriei de hosting din Romania şi prin aceasta, confirmarea unei prezenţe solide pe piaţa Europeană.

FHConference va contine atât sesiuni de prezentări ale partenerilor strategici, cum ar fi Webfactor, Microsoft, Parallels, ComBridge şi GlobeSSL precum şi o sesiune de Open Forum, în care toţi participanţii vor avea posibilitatea să discute liber cu vorbitorii de la acest eveniment.

Tot în cadrul acestui Open Forum au fost invitaţi membrii presei tradiţionale, precum şi bloggerii să interacţioneze cu partenerii şi vorbitorii la acest eveniment.

sursa: Future Hosting Conference

What Next?

Related Articles