Funeriu zice ca Bacul se desfasoara normal

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat  după videoconferinţa avută cu inspectorii şcolari că “situaţia şcolară va fi încheiată în toate unităţile de învăţământ, iar pregătirea pentru probele scrise de la bacalaureat se desfăşoară normal”. Aşadar, atât părinţii cât şi elevii pot fi liniştiţi.


“Am primit confirmarea că în toate judeţele situaţia şcolară va fi încheiată şi totodată că pregătirile pentru proba scrisă a examenului de bacalaureat decurg normal”, a spus Daniel Funeriu.

Ministrul Educaţiei a mai spus că mulţumeşte profesorilor pentru devotamentul arătat copiilor prin finalizarea situaţiei şcolare şi desfăşurarea în condiţii normale a examenului de bacalaureat.

“Le mulţumesc din nou profesorilor şi îi asigur că Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului va face tot ceea ce este posibil pentru ca lucrurile să intre în normal”, a adăugat Funeriu.

Câteva zeci de profesori din Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ (FSLI) sau sindicatele afiliate au protestat, miercuri, în faţa Ministerului Educaţiei, aceştia spunând că multe cadre didactice sunt hotărâte să nu încheie situaţia şcolară, dar că o situaţie certă ar putea fi cunoscută vineri.

Sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles