Fostele neveste i-au lasat lefteri pe politicienii Bogdan Olteanu si Valeriu Zgonea

PSD-istul Valeriu Zgonea şi PNL-istul Bogdan Olteanu mai au ceva în comun, înafară de politică. Ambii au divorţat recent şi au plătit destul de scump “ruperea” de cealaltă jumătate.

Zgonea a rămas fără două case şi un teren intravilan. Olteanu a contribuit cu o cotă similară de imobile, la care a mai adăugat o maşină şi diverse obiecte de artă, în timp ce conturile celor doi politicieni s-au micşorat.

Partajul l-a lăsat pe deputatul PSD, Valeriu Zgonea, fără două case şi un teren intravilan, evaluate la 625 de milioane de lei vechi. În declaraţia sa de avere reacualizată, Zgonea susţine că a înstrăinat fostei soţii, Cristina Grigoreta, un apartament în Bucureşti, cu o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, o casă de vacanţă de 84 de metri pătraţi în judeţul Dolj şi terenul aferent de 1375 de metri pătraţi

Zgonea mai declară 24.000 de euro în două conturi bancare şi un credit de 23.000 de euro, scadent în 2020.

La rândul său, pe vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu divorţul de Cristina Andone l-a costat o casă de locuit de 184 de metri pătraţi situată în sectorul 1 în Capitală şi casa de vacanţă din comuna Adunaţii Copăceni care avea o suprafaţă de 54,2 metri pătraţi şi era trecută doar pe numele soţiei.

De asemenea, din declaraţia de avere a liberalului a dispărut maşina pe care o declara în decembrie, un Citroen C3, dar şi două desene semnate Emilio Greco, în valoare de 10.000 de euro, şi 8 picturi semnate Carmen Nistorescu în valoare de 1.500 de euro.

 

Sursa: Antena3

What Next?

Related Articles