Firmele ce vor colabora cu Ford Craiova – bonus 8.000 de ha de teren

Consiliul Judetean Dolj a decis să pună la dispoziţia firmelor care vor să colaboreze cu Ford Craiova 8.000 de hectare de teren. Astfel, pe 18 februarie, la Craiova, reprezentantii Consiliului Judeţean vor prezenta conducerii Ford Romania facilitatile pe care vor sa le creeze partenerilor fabricii de autoturisme.


Conducerea Consiliului Judetean Dolj a decis sa puna aceasta suprafata de teren la dispozitia firmelor partenere Ford Romania pentru ca acestea sa poata beneficia de facilitati pentru derularea investitiilor.

“Firmele care veneau sa ne intrebe unde sa se aseze, noi le spuneam sa isi aleaga, insa ne-am dat seama ca nu le dadeam cel mai bun raspuns, asa ca, pe 18
februarie, vom organiza o conferinta pentru a discuta cu cei de la firma Ford Romania si pentru a le arata ca suntem dispusi sa cream facilitati pentru partenerii lor. De asemenea, am discutat cu reprezentantii marilor companii de utilitati si ne-au spus ca sunt de acord sa ne sprijine in realizarea unor retele de gaze, electricitate si canalizare, daca societatile ce doresc sa investeasca la Craiova vor avea nevoie”, a mai precizat Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj.

Cele 8.000 de hectare de teren se afla in imediata apropiere a Aeroportului de Craiova care, pentru dezvoltare, are la dispozitie 70 de hectare de teren.

 

 

Sursa: Wall-Street

What Next?

Related Articles