Februarie, ger şi DEMISIA lui Boc

E luni, e ger de crapă pietrele, în unele zone din ţară viscolul face ravagii şi… Boc şi-a dat, în sfârşit, DEMISIA!
Boc,eroul găştii de incopetenţi pe care a păstorit-o timp de 3 ani, a ţinut un speech în care a spus că “pentru a detensiona situaţia politică din ţară” îşi prezintă mandatul.
Desigur, a subliniat cât mult bine a făcut el pentru ţară. Toată strădania lui a fost în ideea “de a pune ordine, a face curăţenie şi a duce România pe traiectoria corectă”(!!!)
După ce a mulţumit Tătucului, Boc a spus că el crede sincer că “ROMÂNII au salvat economia şi ţara de la colaps (sic!), iar politicienii au salvat ceea ce au avut de salvat şi au putut…
Urmărind discursul acestui fost premier (să sperăm că, acum “e pe bune”, căci dacă ţinem cont de câte ori a fost re-evaluat şi re-pus în fruntea guvernului României, rămânem hopeless) mi-am dat seama că el, alături de toată adunătura de incompetenţi, trăiesc în lumea lor. Lumea în care ceea ce au făcut, măsurile ce le-au luat (a avut nesimţirea să enumere legile pe care le-a asumat) au fost doar înspre binele poporului!
Deci Boc şi gaşca lui a fost de bună-credinţă iar, restul, poporul, este de rea-credinţă. Ce ţi-e şi cu poporul ăsta de nerecunoscători!
E de văzut acum cine va fi nominalizat de la Cotroceni. Să nu fie cumva ceva de genul, “din lac, în puţ”!

Sorina Bruj

What Next?

Related Articles