DNA zice NU, Ungureanu zice DA

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Livia Săplăcan, a declarat că, “până la acest moment, nu s-a înregistrat vreo sesizare a fostului vameş Marius Ungureanu”.

Marius Ungureanu l-a acuzat de fapte de corupţie pe liderul Alianţei “Sed Lex”, Vasile Marica.

“De regulă, practica Direcţiei Naţională Anticorupţie este de a nu fi date informaţii cu privire la sesizări, denunţuri, plângeri depuse, întrucât există posibilitatea ca astfel de acte să stea la baza unor eventuale dosare. Însă, având în vedere impactul mediatic generat de declaraţiile publice, DNA precizează că, până la acest moment, nu s-a înregistrat vreo sesizare în legătură cu afirmaţiile făcute”, citează MEDIAFAX pe purtătorul de cuvânt al Direcţiei, Livia Săplăcan.

Fostul vameş Marius Ungureanu a afirmat în urmă cu o zi, într-o conferinţă de presă organizată de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Vameşilor “Pro Lex”, că liderul Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetare “Sed Lex”, Vasile Marica, a luat mită de la angajaţi din vămi pentru a interveni în promovarea şi menţinerea lor în funcţii.

Ungureanu preciza, marţi, că a făcut un autodenunţ în 2001, dar că nu a luat nimeni nicio măsură, “iar acum a făcut un nou autodenunţ la DNA cu privire la faptele de luare şi dare de mită”.

Notă: Pe unde o fi adevărul?

Sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles