Declaratia lui Ion Stan despre Boc

Deputatul PSD Ion Stan, într-o declaraţie politică, l-a catalogat pe premierul Emil Boc drept “un specimen dintr-o ciudată şi perfidă specie a androizilor politici, creat parcă în laboratoarele nebunului Frankenstein”.


“În fruntea Guvernului se află un specimen dintr-o ciudată şi perfidă specie a androizilor politici, creat parcă în laboratoarele nebunului Frankenstein. Androidul din fruntea Guvernului şi şeful său din Bulevardul Geniului (ce ironie!) ne-au spus că nu vom avea criză şi nu vor îndatora poporul către FMI. Au minţit cu neruşinare şi, în marea lor nesimţire, nici măcar nu şi-au cerut scuze”, a spus Stan.

“Nebunii care şi-au pierdut minţile în beţia puterii conduc ţara cu dispreţ pentru locuitorii săi” , a mai spus social-democratul.

Stan a mai menţionat că “în istoria României nu e prima dată când în fruntea treburilor ţării se află personaje ale căror raţionamente şi acte de guvernământ cer expertize psihiatrice”. El a exemplificat cu cazul premierului Sturdza din vremea regelului Carol I, pe care “l-a lovit damblaua şi se credea câine”.

În finalul declaraţiei sale de politice, deputatul PSD i-a cerut demisia lui Emil Boc.

 

 

Sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles