Daniela Andreescu – secretarul general al guvernului – revocat din funcţie

Daniela Andreescu. foto presaonline

Daniela Nicoleta Andreescu a fost revocată din funcţia de secretar general al Guvernului. Declaraţia a fost făcută de premierul Emil Boc. El a mai spus că decizia a fost una administrativă iar autorităţile abilitate, în speţă Agenţia Naţională de Integritate (ANI) , vor face precizările necesare”.

Ca şi în cazul Apostu, Boc a negat că ar fi primit vreo informare de la ANI în legătură cu Andreescu şi a subliniat că revocarea din funcţie a secretarului general al Guvernului “este o decizie suverană a primului-ministru”.

Premierul a mai spus că, în continuare, sunt necesare precizări din partea Danielei Andreescu privind informaţiile publicate de presă privind un posibil conflict de interese în cazul ei.

Sursa: AGERPRES

What Next?

Related Articles

One Response to "Daniela Andreescu – secretarul general al guvernului – revocat din funcţie"

  1. mega2005 says:

    Astia de la pedeleu au inceput sa-si dea la gioale intre ei…cucuveaua asta de Adreeasca a fost trimisa de baselu acolo sa-i faca partie lu’ Nutzi…si ea, a inceput sa se joace pe la rapps tocmai acum cand se fac jocurile pentru,…privatizare??….
    Oricum babatia a avut timp suficient, zic eu, sa-si faca mendrele 2 ani de cand bantuie sediul guvernului din Pta Victoriei…si-a facut plinul,..altul la rand!!!