Cosmote Romania are un nou director: Panos Makris

Panos Makris a fost numit director comercial al Cosmote România. El va coordona diviziile de Vânzări şi Relaţii cu Clienţii, Marketing şi Comunicare şi Distributie.


Numirea lui Makris nu implică plecarea actualului director de marketing, Costas Kapetanopoulus, şi nici a unui alt manager din conducerea Cosmote, au declarat oficialii companiei.

“Poziţia de director comercial a fost una nou creată în cadrul Cosmote”, au mai spus oficialii.

Panos Makris are peste 17 ani de experienţă în marketing şi vânzări, castigata in companii multinationale precum Procter & Gamble, Vivartia (cea mai mare companie de produse alimentare din Grecia) si Nikas (pionier in industria alimentara greceasca, cu reprezentanţe şi în sud-estul Europei). Inainte de a se altura Cosmote Romania, Makris a fost Managing Director pentru operaţiunile internaţionale ale Nikas, cu sediul în Bulgaria.

Makris este inginer, absolvent al Universităţii Politehnice din Atena.

Cosmote este al treilea operator de telefonie mobilă prezent pe piaţa românească. Este deţinut de grupul grec OTE.

La sfârşitul lui septembrie anul trecut Cosmote a avut venituri de 310,4 milioane de euro fata de 203,4 milioane de euro la finalul lui septembrie 2008 ca urmare a majorării numărului de clienţi de la 5,24 milioane de utilizatori în toamna lui 2008 la 6,59 milioane în septembrie 2009.

 

 

Sursa: Wall- Street

What Next?

Related Articles