Consulul Romaniei la Chisinau – implicat intr-un scandal sexual

Consulul României la Chişinău, Ion Nuică, şi-a prezentat demisia în dimineaţa zilei de 13 iulie. La originea acestei demisii s-ar afla o înregistrare în care consulul este surprins întreţinînd relaţii sexuale cu o tânără, o presupusă angajată a Consulatului României la Chişinău.


Totul a pornit de la o înregistrare video, trimisă cotidianului Curentul de la Bucureşti.

Ministerul de Externe de la Bucureşti a confirmat demisia consulului şi a precizat că acesta îşi anunţase intenţia încă de vineri, 10 iulie, iar luni doar a semnat actul oficial. Ministerul de Externe nu a comentat, însă, motivele acestei demisii şi a informat că filmul apărut este irelevant, din moment ce consulul era deja demisionar.

Redacţia  susţine că a primit un film realizat cu o cameră ascunsă care înfăţişează un domn prezentat drept diplomat român executând o partidă de sex cu o femeie care pare să fie rezidentă în Republica Moldova, dar despre care autorii filmării susţin că este angajată la Consulat. Cei doi protagonişti discută şi despre unele probleme de serviciu, însă “nu chestiuni ce ar interesa siguranţa naţională”, precizează Curentul, preluat de Evenimentul Zilei.

 

 

Sursa: Evenimentul Zilei

What Next?

Related Articles