Conform asteptarilor aliantele anti PD-L incep sa se constituie

Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a declarat, miercuri, la Brasov, ca nu este eliminata posibilitatea unei colaborari postelectorale PSD-PNL, insa este exclusa orice intelegere cu PD-L, partid “fara fizionomie”.


Întrebat dacă PSD ia în calcul o colaborare post electorată cu alte partide, Iliescu a declarat: “Este de preferat PNL pentru că măcar ştii cu cine ai de-a face şi poţi desprinde şi diferenţele de doctrină, dar şi plaftormele comune”.

Preşedintele onorific al PSD a mai spus, într-o conferinţă de presă, că nu se pune problema unei colaborări a PSD cu PD-L, pentru că acesta este un partid “neserios” şi “un partid fără fizionomie, care a trecut peste noapte din stânga în drepta politicii”.

“În Parlamentul European este un grup de dreapta neliberal, foarte puternic. Democraţii noştri s-au afiliat la acest partid. Sunt în stare să se adapteze la orice. Asta este oportunism cras. Este un astfel de partid serios, are verticalitate?”, a declarat Ion Iliescu.

Preşedintele onorific al PSD s-a aflat, miercuri, la Braşov, la invitaţia preşedintelui organizaţiei judeţene a PSD, Constantin Niţă, pentru a susţine candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean a senatorului Otilian Neagoe. Iliescu a vizitat şi localităţile Zărneşti, Prejmer şi Hărman, unde şi-a manifestat sprijinul pentru candidaţii PSD la funcţia de primar.

sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles