CE, Ungaria şi schimbarea Constituţiei maghiare

Viktor Orban - un premier suparat pe CE. foto agerpres

Viktor Orban – un premier suparat pe CE. foto agerpres

Comisia Europeană şi-a exprimat îngrijorarea privind votul în Parlament a Ungariei, vis-a-vis de schimbarea Constituţiei.
Într-o convorbire telefonică, Barroso, preşedintele CE i-a spus premierului Viktor Orban, că guvernul şi parlamentul maghiar ar trebui să ţină cont de “principiile democratice ale UE” în procesul de schimbare a Constituţiei.

Sursa:EUObserver

What Next?

Related Articles

One Response to "CE, Ungaria şi schimbarea Constituţiei maghiare"

  1. Consecinta schimabrii constitutiei este extinderea insolventei persoanelor fizice si pe teritoriul altor state. Pana acum unii secui mai destepti, luau cetateniea maghiara, si deschideau o afacere in Budapesta, ca era scutit de taxe si impozite. Deschidea un cont la o banca cu 1 euro si cu actele firmei primea intre 100-150.000 euro, credit cu certificatul de maghiar. Platea 25% la Consulul Ungariei taxa de suqui, sau schpaga cum spun cocalarii, 25% la Biro Zsolt, presedintele Partidului Civic Maghiar, organizatorul marsului de azi de la Tg Mures de solidaritate cu victimele holocaustului din Ardealul de Nord comis de hortysti si hitleristi, 25% la popa Laszlo Teokes ca o tinut o perioada cu ungurii din timisoara si a trigat “moarte armatei romane, moarte securistilor, moarte romanilor comunisti si necomunisti, etc.”, iar cu restul de 25% cumpara un cazan de fiert palika din inex, fara contor de la finante. Toamna vine cu sogorii si cumpara pe nimic de la olteni, banateni si moldoveni prune, mare pere si gutui, si le pune la macerat. Dupa distilare, pune matarfoxul in bidoane de palstic de 50 de litri si vinde la pahar la mitinguri ale fascistilor unguri palinko si se umple de bani, fara sa restituie creditul la banca sau sa plateasca taxe si impozite la statul ungar ca la cel romanesc n-au platit niciodata taxe si impozite. Si atuncea Orban Victor cu PDL-ul lui din PPE, cum sa nu se supere ca secuii nu au cotizat nimic la partidul sau, ci numai la ungurii ardeleni, care sunt duplicitari: cand sunt cu ungurii dau vina pe romani si cand sant cu romanii dau vine pe unguri si pe secui. Ori daca 10.000 de betivi, vin sa se imbete si sa urineze pe Statuia lui Avram Iancu si intoneaza marsuri hortyste ( … ar bea sange de valah, romancele si jidoafcele sunt bune la rotisor cu slanina si ceapa rosie, copii de romani sunt donatori de organe, etc…nn) cum sa nu-i amendeze politia si sa nu-i legitimeze jandarmii. Amenda pentru tulburarea linistii eroilor neamului romanesc este detentiunea pe viata, la fel ca pentru omurul deosebit de grav, conform noului proiect de modificare a Codului Penal si al Codului de Procedura Penala. Beleaua este insa cu Simon Peres, care nu glumeste: are mandat de la Congresul Mondial Evreesc, sa solicite executarea silita a Ungariei si a etncilor din alte zone care au cerut cetatenia maghiara, pentru holocaustul impotriva a peste 166.000 de evrei deportati in perioada de la Dictatul de la Viena pana la 25 octombrie 1944, deoarece crimele impotriva umanitatii sunt inprescritibile conform setintei Curtii Europene de Justitie. Ori Orban se teme de judecata evreilor, deoarece ai au o marata, duc criminalii la Tel Aviv, si dupa ce-i cerceteaza, ii judeca, ii condamna sii executa in prezenta unui medic, ii incinereaza, iar cenusa, o utilizeaza in scopuri secrete, despre care nici macar rabinii habornici perciunati nu stiu.