Bye-bye, Lacatus!

Marius Lăcătuş nu mai este antrenorul echipei Steaua din seara zilei de 17 mai. Despărţirea dintre fosta glorie a clubului din Ghencea şi FC Steaua a fost “una amiabilă”.

Ea survine la două zile după înfrângerea suferită de “roş-albaştri” în derby-ul cu Rapid, scor 1-2, şi cu trei etape înainte de finalul campionatului.

După demisia lui Lăcătuş, interimatul va fi asigurat în etapele rămase de italianul Massimo Pedrazzini, care până acum a ocupat funcţia de antrenor secund.

“Le mulţumesc celor care au fost mereu alături de noi şi îmi pare rău că nu am reuşit să le aducem satisfacţiile pe care ni le doream atât noi, cât şi ei, astfel încât să fi fost la finalul sezonului pe un loc de UEFA Champions League. Am luat decizia de a pleca în urma unei discuţii avute cu patronul Stelei, considerând că este mai bine atât pentru echipă, cât şi pentru mine”, a afirmat Marius Lăcătuş.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, pentru Realitatea TV, că: “Lăcătuş nu a avut absolut nicio pretenţie financiară. A spus că nu a venit la Steaua pentru bani”.

Sursa: Realitatea

What Next?

Related Articles