BT – card de credit pentru medici

Banca Transilvania a lansat un nou card de credit adresat medicilor. Respectivul card are atasata, optional, o polita de asigurare malpraxis, cu o linie de credit de pana la 5.000 euro si servicii bancare prin internet gratuite, timp de sase luni.

 


Ce comisioane se platesc pentru acest tip de card? La emiterea cardului, clientul plateste un comision de 10 lei, iar dobanda anuala atasata liniei de credit este de 25%, la care se adauga un comision de administrare anuala, de 10 lei.

Pentru ridicarea de numerar de la bancomatele sau aparatele pentru plata cu cardul la comercianti ale Bancii Transilvania comisionul este de 0,5%, iar la terminalele altor banci, comisionul perceput pentru ridicarea de numerar este de 1%, plus 2,50 lei.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca posesorul unui astfel de card? Venitul minim pe care trebuie sa il aiba posesorul unui astfel de card este de 100 euro, iar suma minima pe care trebuie sa o plateasca lunar este de 10% din creditul utilizat.

Prin incheierea unei asigurari de malpraxis, suma minima asigurata pentru medicii generalisti este de 12.000 euro, in conditiile in care prima de asigurare este de 8 euro pe luna.

 

In cazul medicilor specialisti si al stomatologilor, suma minima asigurata este de 37.000 euro, iar prima platita de client este de 25 euro/luna.
Pentru specialistii chirurgi, suma minima asigurata este de 62.000 euro, iar prima platita lunar este de 40 euro.

 

 

Sursa: Banknews

What Next?

Related Articles