BRD are un nou administrator: Guy Poupet

Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) BRD – Groupe Société Générale s-a reunit pe data de 10 februarie în şedinţă ordinară la hotelul Crowne Plaza din Bucureşti, având pe ordinea de zi alegerea domnului Guy Poupet în funcţia de administrator al BRD – Groupe Société Générale S.A.


Guy Poupet a fost ales pentru un mandat de 4 ani, începând cu data de 1 ianuarie 2010, ca urmare a renunţării la mandat a domnului Patrick Gelin. Guy Poupet va prelua atât funcţia de Director General al BRD, cât şi pe cea de Preşedinte al Consiliului de Administraţie.

Diplomat al Institutului de Studii Politice din Paris şi deţinător al unei licenţe în drept public, Guy Poupet are 57 de ani şi lucrează în cadrul Grupului Société Générale din anul 1975. Şi-a început cariera ca inspector, iar apoi, din 1983, a ocupat poziţii de top management în filialele grupului din Argentina (director general adjunct al Banco Supervielle), Senegal (director general al Société Générale de Banque en Senegal), Cehia (vice-preşedinte şi director general adjunct al Komercni Banka) şi Egipt (vice-preşedinte şi director general al National Société Générale Bank).

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB.

Sursa: comunicat al BRD

What Next?

Related Articles