Braşov – Premium AEROTEC a început producţia de piese pentru avioane

Premium AEROTEC, divizie a grupului EADS, a început producţia de piese pentru avioane în noua fabrică de la Ghimbav, judeţul Braşov. Noua fabrică de la Ghimbav este complet integrată în lanţul de producţie Premium AEROTEC, iar prima etapă de extindere va oferi 300 de locuri de muncă.

Construcţia noii fabrici a început în luna mai 2010, iar după opt luni a fost dat semnalul de pornire a producţiei în cadrul unităţii de 60.000 metri pătraţi. Astfel, în prima etapă de extindere vor fi create aproximativ 300 de locuri noi de muncă pentru personal calificat.

În noua locaţie vor fi fabricate şi montate piese metalice pentru toate programele Airbus (familia A320, A330/A340, A380). Noua unitate de producţie va fi complet integrată în lanţul de producţie al fabricilor germane ale Premium AEROTEC, situate în Augsburg, Bremen, Nordenham şi Varel, se arată într-un comunicat oficial, citat de Hotnews.

Sursa: Hotnews

What Next?

Related Articles

2 Responses to "Braşov – Premium AEROTEC a început producţia de piese pentru avioane"

  1. pavel petrisor says:

    buna ziua stimate domn director sant petrisor si m-ar interesa un loc de munca la renumita firma aerotec in functia de motostivuitorist.Am pregatire profesionala de 10 ani si lacatus montator de 5 ani .As fi mandru sa malatur echipei aerotec. Va multumesc.nr tel.0754559417.

  2. Buna ziua stimate domn director ma numesc Andrei 27ani mar interesa un loc de munca la renumita firma AEROTEC in functie de vopsitor calificat,deocamdata lucrez la Prems dar vreau sa schimb locul de munca numarul meu de telefon e 0749588867 am lucrat si la Flenco East Europe.As fi mandru sa ma alatur firmei dumneavoastra astept un raspuns,va multumesc de intelegere.