Boc despre afirmatiile lui Vanghelie referitoare la arhiva DGIPI

Prezent într-o emisiune la postul B1 TV, liderul PDL, premierul Emil Boc, a anunţat că a cerut “rapoarte exprese” de la instituţiile autorizate privind declaraţiile liderului PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, referitoare la arhiva DGIPI”.


“Declaraţiile făcute astăzi (luni, 7 septembrie -n.r.) sunt foarte grave. Nu o să spun mai multe lucruri în acest moment decât doar că am cerut rapoarte exprese de la cei abilitaţi şi autorizaţi cu privire la ceea ce s-a declarat astăzi. dacă am un lucru la care ţin foarte mult şi la care am ţinut şi înainte de a fi prim-ministru şi ţin şi acum şi voi ţine şi cât voi fi în viaţa publică sau voi fi cadru prezidenţial, va fi acel princpiu de a nu folosi instituţiile statului în interes personal sau politic sau de partid în maniera în care am auzit câteva afirmaţii”.

Emil Boc a catalogat aceste declaraţii ca fiind foarte grave “din perspectiva implicării statului, prin servicii structurale, mai ales de tipul celui de la Ministerul de Interne, în bucătării politice interne”.

Întrebat dacă l-a contactat pe liderul PSD, Mircea Geoană, pe această temă, liderul PDL a arătat că a discutat cu ministrul de Interne.

 

 

Sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles