Banca Transilvania şi Google – demareaza campania “Prietenul Google”

Banca Transilvania şi Google – compania care deţine cel mai mare motor de căutare – au demarat campania “Prietenul Google”, o premieră pe piaţă din România.


Promoţia pune la dispoziţia clienţilor BT un voucher în valoare de 150 de lei – destinat promovării afacerii antreprenorilor, pe Internet, prin serviciul Google AdWords.

Campania se adresează atât actualilor clienţi BT ai Abonamentului Bancar IMM, cât şi micilor întreprinzători, care au un website pe care doresc să-l promoveze.

Produsul bancii este destinat antreprenorilor şi face parte din platforma anti-criză a Băncii Transilvania, cu ajutorul său putând fi reduse cu până la 50% comisioanele aferente operaţiunilor bancare.

“Aceasta colaborare de marketing este o oportunitate de a lucra mai deschis cu companiile şi cu diferite instituţii, dar şi de a contribui astfel la dezvoltarea rapidă a spaţiului digital, incluzând serviciile de E-commerce şi marketingul online”, declara Christian Hernandez Gallardo, Head of New Markets, EMEA Google.

Google AdWords este una dintre cele mai eficiente metode de publicitate pe Internet, folosită inclusiv de companii mari.

 

 

Sursa: Wall-Street

What Next?

Related Articles