Banca Leumi Romania – un nou produs pentru firme

Banca Leumi România a lansat un nou produs pentru firme: linia de credit Business Plus. Astfel, firmelor li se oferă un credit cu o dobândă fixă pe toată perioada creditării, de numai 8.9% pe an la lei. Suma acordată se reîntregeşte pe măsură ce este rambursată.Linia de credit finanţează plăţi curente către furnizori, salarii, utilităţi, datoriile către stat, alte cheltuieli operaţionale.


Avantaje
- Dobânda fixă anuală de 8.9% la lei;
- Internet Banking gratuit;
- Permite firmei să aibă la dispoziţie în orice moment o sursă de finanţare a activităţii curente, în vederea evitării situaţiilor conjuncturale în care firma rămâne temporar fără surse de finanţare;
- Rambursarile se fac automat: orice încasare în contul curent reîntregeşte suma aflată la dispoziţia companiei.

Beneficiari
Persoane juridice constituite în conformitate cu legea şi care desfăşoară activităţi legale, au conturile deschise la Bank Leumi România, se încadrează în categoriile de bonitate acceptate de bancă.

Destinaţia
Acoperirea necesarului de plăţi, în lei sau în valută, cu caracter de frecvenţă, pentru desfăşurarea activităţii curente.

Valoarea
Se determină în funcţie de necesarul de finanţare, potrivit fluxului de numerar estimat pe perioada de creditare şi de capacitatea de rambursare a clientului.

Perioada de creditare
6 – 12 luni, cu posibilitatea de prelungire, condiţionat de menţinerea condiţiilor de creditare acceptate de bancă.

 

 

Sursa: comunicat al bănci Leumi Bank România

What Next?

Related Articles