Ayatollahul Ali Khamenei nu are încredere în americani

Ayatollah Ali Khamenei - foto commons. wikimedia

Ayatollah Ali Khamenei – foto commons. wikimedia

Ayatollahul Ali Khamenei,liderul suprem iranian, nu are încredere în americani. El a criticat discuţia pe care preşedintele iranian, Hassan Rohani, a avut-o cu omologul său american, Barack Obama. Motivul invocat a fost acela că “Statele Unite nu prezintă încredere”.

“Susţinem iniţiativa diplomatică a Guvernului iranian şi apreciem importanţa activităţilor desfăşurate la reuniunea Adunării Generale a ONU”, a declarat Ali Khamenei.

“Însă o parte a vizitei la New York a fost deplasată. Suntem pesimişti în legătură cu americanii şi nu avem încredere în ei. Administraţia americană nu prezintă încredere, are o atitudine dispreţuitoare,  nerealistă şi nu îşi respectă promisiunile”, a adăugat liderul suprem iranian.

Ayatollahul Khamenei, care are rolul suprem în luarea oricărei decizii politice a Iranului, a denunţat alianţa Statelor Unite cu Israelul, cel din urmă fiind considerat principalul inamic al Iranului.
“Administraţia americană este influenţată de reţeaua sionistă internaţională şi se pliază cerinţelor acestui regim nelegitim”, a spus Ali Khamenei.

Sursa: MEDIAFAX

What Next?

Related Articles