Aviva Romania are un nou director general

De pe 31 mai, Aviva Romania are un nou director general. Acesta este Mihai Popescu. El îl înlocuieşte pe Shah Rouf, care a părăsit compania Aviva România în februarie 2010.

Înainte de a ocupa această funcţie, care este supusă aprobării Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, Mihai Popescu a fost director de marketing al Alico Asigurări (fosta AIG Life).

Potrivit Aviva, Mihai Popescu are o experienţă de 10 ani în marketing şi vânzări în industria serviciilor financiare. Din anul 2003 el s-a alăturat companei Alico (fosta AIG) ca Manager, Financial Institutions & Group Management Division, iar în 2008 a fost promovat  ca Chief Marketing Officer.

Pe lângă experinţa din Alico, Popescu a activat în perioada 2000-2003 în Citibank, unde a fost Relationship Manager, Global Relationship Banking, iar anterior fost manager de marketing şi vanzări pentru P&G Balcani. Mihai Popescu este absolvent al Universitatii Tehnice Bucureşti.

Grupul Aviva are 54.000 angajaţi şi 50 milioane de clienţi în 28 de ţări din intreaga lume. Pe piaţa românească, Aviva Grup România include trei companii, respectiv Aviva Asigurari de Viaţă, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat, Aviva Investors România.

 

 

 

Sursa: Hotnews

What Next?

Related Articles