Ambasadorul Ungariei la Bucureşti: “Poziţia Ungariei nu s-a schimbat, sprijinim România cu toate forţele” pentru Schengen

Ambasadorul Ungariei la Bucureşti, Oskar Fuzes, a declarat, potrivit AGERPRES, că “poziţia ţării sale cu privire la aderarea României la Schengen nu s-a schimbat şi că Preşedinţia ungară a UE va susţine cu toate forţele acest demers”.

“Părerea şi poziţia Ungariei nu s-au schimbat, sprijinim România cu toate forţele în aderarea la Spaţiul Schengen în timpul Preşedinţiei Ungariei, conform calendarului. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu interviul domnului ministru de interne, probabil a fost o greşeală. Nu ştiu nimic. Preşedinţia ungară ştie, bineînţeles, că există state membre care au altă poziţie, suntem realişti. Ce facem noi? Vom face tot ce este posibil ca să-i convingem să se răzgândească”, a afirmat ambasadorul ungar.

El a subliniat că Ungaria sprijină România pentru ca acele state membre UE care sunt sceptice cu privire la intrarea în Schengen – cum ar fi Franţa sau Germania – să-şi schimbe opinia.

“Aderarea României şi Bulgariei la spaţiul Schengen va fi amânată faţă de data stabilită, 31 martie 2011″, a declarat ministrul ungar de Interne Sandor Pinter, a cărui ţară a preluat la 1 ianuarie preşedinţia prin rotaţie a Uniunii Europene, citat miercuri de agenţia germană DPA, preluat de AGERPRES.

Sursa: AGERPRES

What Next?

Related Articles

One Response to "Ambasadorul Ungariei la Bucureşti: “Poziţia Ungariei nu s-a schimbat, sprijinim România cu toate forţele” pentru Schengen"

  1. Aceasta este amurgul al Uniunii Europene. Biblia spune: “La vremea hotărâtă [regele cel de la miazănoapte = Rusia] va reveni” (Daniel 11:29a). Aceasta înseamnă, de asemenea, dezintegrarea Uniunii Europene şi NATO. Mai târziu va fi un război nuclear (Daniel 11:29b,30a; Matei 24:7; Numerii 24:23,24; Apocalipsa 6:4). “O sabie mare” = o nuclear- sabie. “Acestea sunt începutul durerilor naşterii” (Marcu 13:8b).