Alianta PNTCD – PDL

Congresul Extraordinar de sâmbătă, 12 septembrie, al PNŢCD a adoptat o rezoluţie, cu numai 5 voturi împotrivă, prin care PNŢCD urmează să creeze o alianţă politică alături de PDL şi să sprijine candidatul acestui partid la preşedinţie.


Marian Petre Miluţ a fost reales sâmbătă preşedinte al PNŢCD de Congresul Extraordinar, cu 447 voturi pentru şi 25 împotrivă.

“De mâine să ne apucăm de treabă, să înţelegeţi că orice parteneriat, orice cooperare se bazează pe contribuţie reciprocă (…) Alianţa este bună atunci când mergem la alegeri, dar ca să putem să însemnăm ceva pe listele de vot, în procente, trebuie să aducem voturi. Asta înseamnă o alianţă. A crede că partenerii noştri ne vor târî aşa după ei şi ne vor pune la masă numai pentru că am semnat un colţ de hârtie, e o gravă eroare”, a spus Marian Miluţ în discursul rostit după anunţarea rezultatelor.

Totodată, el a afirmat, înainte de aflarea rezultatelor votului, că dacă alianţa cu PDL pentru care, spune el, Emil Boc şi-a dat acordul, se va realiza, Miluţ va vota cu Traian Băsescu la scrutinul din 22 noiembrie pentru alegerea preşedintelui României.

 

 

Sursa: NewsIn

What Next?

Related Articles