Agent de turism online?

Pentru cei care nu au un loc de muncă, sau pentru cei care, din diferite motive, nu mai sunt dispusi să-şi susţină costurile unei agenţii de turism, Agenţia de turism Perfect Tour oferă un posibil loc de muncă.  
Prin programul “Home Based Agent” (HBA) oricine poate să-şi construiască propria afacere bazată pe produsele Perfect Tour, sau să devină consultant independent şi astfel să îşi mărească veniturile.

Cei interesaţi pot afla mai multe de pe www. turism.infomondo.ro

Reprezentanţii agenţiei de turism spun că, pentru a intra în programul HBA, ai nevoie de un laptop sau un PC cu conexiune la internet, imprimantă, disponibilitate pentru a cunoaşte produsul, abilităţi de comunicare şi timp alocat acestei noi afaceri. HBA prezintă ofertele clienţilor având in spate kitul

de marketing Perfect Tour (cărţi de vizita, cataloage, pliante), acces direct la sistemul de rezervări, precum si la un call center dedicat cu program 24/24.

În plus, agenţia oferă training pentru produsele sale si coaching in turism atât agenţilor noi intraţi in program, cât si pe parcurs o serie de conferinţe pe web pentru a fi la curent cu noutăţile din domeniu.

În momentul in care, in urma unei oferte, un client este interesat să facă rezervare, HBA contactează agentul desemnat de la Call Center, care il informează de toate condiţiile rezervării, trimitându-i acestuia pe mail toate documentele pe care turistul trebuie să le semneze: bon de comandă, contract, factură.

După momentul in care documentele sunt semnate, clientul primeste confirmarea rezervării in sistem.

Celor cărora HBA le ofera consultanţă vor semna contractele ca turist, bonurile de comandă cu Perfect Tour, asumându-si toate obligaţiile înscrise în contract.

După ce turistul semnează documentele, HBA le trimite pe mail agentului de la Call Center, iar plata integrală va fi făcută de către client direct în conturile Perfect Tour, cu ajutorul facturii primite.

Agentia Perfect Tour s-a infiinţat in 2001 la Brasov, iar in 2004 a fost preluată de Corina Păcuraru. In anul 2009 a avut o cifră de afaceri de peste 19 milioane euro, desi la inceputul anului miza pe afaceri de 27,6 milioane euro, iar pentru 2010 estimează o crestere de 20%.

Sursa: Wall-Street

What Next?

Related Articles