“Actele semnate de ex ministrul Muncii ar trebui reanalizate”

Preşedintele Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, Simion Hăncescu, consideră că este necesară o reanalizare a actelor normative pe care şi-a pus semnătura fostul ministru al Muncii, Ioan Botiş, care a demisionat din funcţie în dimineaţa zilei de 20 aprilie.

“Felicităm presa pentru că a scos la iveală incompatibilităţile deputatului Ioan Nelu Botiş în calitatea lui de ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale”, a declarat, Simion Hăncescu, preşedinte al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, citat de AGERPRES.

“Ar trebui să-şi dea demisia şi premierul Emil Boc care a anunţat, încă de ieri (marţi, 19 aprilie n.r.), că ştia situaţia lui Ioan Nelu Botiş. Credem că tăinuitorul este deopotrivă vinovat”, a mai spus preşdintele FSLI.

Sindicaliştii apreciază că pachetele de legi pe care şi-a pus semnătura fostul ministru al Muncii sunt puse sub semnul incertitudinii, prin această demisie, “deoarece acesta nu a fost corect, atât cu alegătorii care l-au trimis ca deputat în Parlament, cât şi cu partenerii sociali, ascunzând aceste afaceri de familie”.

Sursa: AGERPRES

What Next?

Related Articles