Abonamente gratuite la RCS& RDS

RCS&RDS lansează una dintre cele mai “agresive oferte de pe piaţă”. Astfel, compania va oferi noilor clienţi tot atâtea luni de gratuitate la plata abonamentelor câte servicii achiziţionează.

Prin oferta valabilă în perioada 1 aprilie – 30 iunie 2010, orice nou abonat beneficiază de un număr de luni gratuite de abonament egal cu numărul de servicii achiziţionate. Noii clienţi ai companiei vor primi abonamente gratuite în sistem 4×4, 3×3, 2×2, 1×1.

Lunile în care abonamentele sunt oferite gratuit de către RCS & RDS sunt primele din contract. Gratuitatea de până la patru luni de abonament le aduce noilor clienţi ai companiei economii de până la 336 lei (inclusiv TVA).

Cei care doresc să se aboneze în timpul promoţiei pot face orice combinaţie între serviciile Digi pe care vor să le contracteze: televiziune, internet, internet mobil, telefonie fixa, telefonie mobilă.

În cazul achiziţionării mai multor servicii de acelaşi tip, promoţia este valabilă numai pentru unul dintre ele.

 

Sursa: Wall-Street

What Next?

Related Articles

2 Responses to "Abonamente gratuite la RCS& RDS"

  1. simion says:

    eu doresc sa fac un contract cu rsd-ul dar mi-se spune ca nu se poate dar vecinul meu de langa mine are tv de la rds iar totusi la mine nu se poate dar nimeni nu vine sa vada despre ce este vorba

  2. Martin says:

    Buna am sa ma de zabonez de internet si cablul tv cauza cresterea pretului ne justificat la factura rds rog sa mise spuna ce trebuie sa aduc la sediu ancepand cu telefon fix digi mobil+contractul in afara de aceste lucruri mai trebuie ceva ?